lördag 7 april 2007

Aktiemalle's allsvenska tips i sista stund

Passar på att skriva ett helt inlägg om något annat än aktier för en gångs skull då det är Påsk.

Solen skiner, allsvenskan är igång. Allt är på topp.

Själv så är jag en Djurgården patriot sedan långt tid tillbaka, familje tradition nästan. Men efter Djurgården's allsvenska premiär blir man en aningen bitter. 0-1 mot Brommapojkarna som ska vara ett botten lag är långt under godkänt. Att Djurgården bara hade 1 riktig målchans matchen igenom gjorde inte allt roligare. Ser ut att bli en bitter start för DIF i år, lixsom förra året, fast då kom dom igen under sesången gång. Så hoppet lever än.Även Göteborg tog emot Trelleborg där matchen slutade 1-1.Ikväll är det Elfsborg vs. Malmö FF som gäller, det kan bli en riktig höjdar match.

Såhär slutar allsvenskan 2007:

1. Hammarby

2. Malmö FF

3. Elfsborg

4. AIK

5. Helsingborg

6. Göteborg

7. Djurgården

8. Kalmar

9. GAIS

10. Örebro

11. Trelleborg

12.Halmstad

13. Gefle

14. Brommapojkarna

Tror att Brommapojkarna får det för tufft upp bland de rutinerade lagen och därmed faller på plats numer 14. Hammarby tror jag drar det längsta strået i "första plats kampen" som håller på in i det sista och innehåller 3 lag; Hammary, Malmö FF samt Elfsborg. Hammarby spelade ett fint spel redan förra året och, i mina ögon, var det poäng avdraget mot Djurgården som pajjade allt förra året. Tror att laget är extra taggat i år och har slipat detaljerna.

I underkant: Inför denna sesång har jag inte haft någon vidare på lagen eller följ transfern. Så detta är rena spekulationer. Sedan bör också tilläggas att jag av rent Djurgårds blod.

Gå nu ut och njut av sommar värmen

// Aktiemalle

Inga kommentarer: